Not sure if it will solve your problem, but could you try putting a '-
'before the path, as shown in those examples?  Here's my
config.yml for instance:

#
# Example:
#
# ---
# - C:/ruby19trunk
# - C:/ruby192dev
#
---
- C:/Ruby192
- C:/jruby-dev
- C:/jruby-1.6.0


-Nick Klauer


On Fri, Apr 8, 2011 at 20:13, Stephen Boesch <javadba / gmail.com> wrote:

> As mentioned in title, devkit is not finding ruby installation. Also
> after adding to config.yml get an error of 'invalid configuration. help
> appreciated.
>
> Here is env:
>
> C:\zdisks\devkit>gem environment
> RubyGems Environment:
>  - RUBYGEMS VERSION: 1.3.7
>  - RUBY VERSION: 1.9.2 (2010-12-25 patchlevel 136) [i386-mingw32]
>  - INSTALLATION DIRECTORY:
> C:/apps/pik/rubies/ruby-1.9.2-p136/lib/ruby/gems/1.9.1
>  - RUBY EXECUTABLE: C:/apps/pik/rubies/ruby-1.9.2-p136/bin/ruby.exe
>  - EXECUTABLE DIRECTORY: C:/apps/pik/rubies/ruby-1.9.2-p136/bin
>  - RUBYGEMS PLATFORMS:
>    - ruby
>    - x86-mingw32
>  - GEM PATHS:
>     - C:/apps/pik/rubies/ruby-1.9.2-p136/lib/ruby/gems/1.9.1
>     - C:/Documents and Settings/sboesch/.gem/ruby/1.9.1
>  - GEM CONFIGURATION:
>     - :update_sources => true
>     - :verbose => true
>     - :benchmark => false
>     - :backtrace => false
>     - :bulk_threshold => 1000
>  - REMOTE SOURCES:
>     - http://rubygems.org/
>
>
> Here is command to create the config.yml:
>
> C:\zdisks\devkit>ruby dk.rb init
>
> But .. no ruby's were found .. ;(
>
> # This configuration file contains the absolute path locations of all
> # installed Rubies to be enhanced to work with the DevKit. This config
> # file is generated by the 'ruby dk.rb init' step and may be modified
> # before running the 'ruby dk.rb install' step. To include any installed
> # Rubies that were not automagically discovered, simply add a line below
> # the triple hyphens with the absolute path to the Ruby root directory.
> #
> # Example:
> #
> # ---
> # - C:/ruby19trunk
> # - C:/ruby192dev
> #
>
> Then when I MANUALLY add the ruby as follow:
>
> # ---
> # - C:/ruby19trunk
> # - C:/ruby192dev
> #
> C:/apps/pik/rubies/ruby-1.9.2-p136
>
> I get following:
>
> C:\zdisks\devkit>ruby dk.rb review
>
> Invalid configuration. Please fix 'config.yml.'
>
>
> How painful.
>
> --
> Posted via http://www.ruby-forum.com/.
>
>