Hello All,

I am new to Ruby and using selenium automation framework but ended with
following errors.

I have attached the framework API (main.rb) and sample google file
(google.rb).


Can you help me please.

Loaded suite C:/Selenium/RubyWorkingLib/Main
Started
E
Finished in 21.011101 seconds.

  1) Error:
test_new(NewTest):
Errno::ETIMEDOUT: A connection attempt failed because the connected
party did not properly respond after a period of time, or established
connection failed because connected host has failed to respond. -
connect(2)
    C:/Ruby192/lib/ruby/gems/1.9.1/gems/selenium-client-1.2.18/lib/selenium/client/protocol.rb:89:in
`http_post'
    C:/Ruby192/lib/ruby/gems/1.9.1/gems/selenium-client-1.2.18/lib/selenium/client/protocol.rb:12:in
`block in remote_control_command'
    C:/Ruby192/lib/ruby/gems/1.9.1/gems/selenium-client-1.2.18/lib/selenium/client/protocol.rb:11:in
`remote_control_command'
    C:/Ruby192/lib/ruby/gems/1.9.1/gems/selenium-client-1.2.18/lib/selenium/client/protocol.rb:19:in
`string_command'
    C:/Ruby192/lib/ruby/gems/1.9.1/gems/selenium-client-1.2.18/lib/selenium/client/base.rb:85:in
`start_new_browser_session'
    C:/Ruby192/lib/ruby/gems/1.9.1/gems/selenium-client-1.2.18/lib/selenium/client/base.rb:99:in
`start'
    C:/Selenium/RubyWorkingLib/Main.rb:29:in `setup'

  2) Error:
test_new(NewTest):
NameError: uninitialized class variable @@excel in NewTest
    C:/Selenium/RubyWorkingLib/Main.rb:38:in `teardown'

1 tests, 1 assertions, 0 failures, 2 errors, 0 skips

Test run options: --seed 60730


================================

I have tried with simple google but still getting the same protocol
errors.. it seems like not recognising the protocol utility but I do not
have any idea how to force to use.
Please advise me.

Attachments:
http://www.ruby-forum.com/attachment/5455/Main.rb
http://www.ruby-forum.com/attachment/5456/google.rb


-- 
Posted via http://www.ruby-forum.com/.