Have just installed a clean ruby 1.8.5 on windows and ran:

gem update --system

the rdoc server fails to load the index page with an internal server
error: uninitialized constant Gem::DocManager.

Any ideas?

Full stack trace:

C:\programfiles>gem_server
[2007-12-19 11:02:04] INFO  WEBrick 1.3.1
[2007-12-19 11:02:04] INFO  ruby 1.8.5 (2006-12-25) [i386-mswin32]
[2007-12-19 11:02:04] INFO  WEBrick::HTTPServer#start: pid=3128
port=8808
[2007-12-19 11:02:19] ERROR NameError: uninitialized constant
Gem::DocManager
        c:/programfiles/ruby/bin/gem_server.bat:401
        c:/programfiles/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/source_index.rb:166
:in `each'
        c:/programfiles/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/source_index.rb:166
:in `each'
        c:/programfiles/ruby/bin/gem_server.bat:374
        c:/programfiles/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpservlet/prochandler.rb:26:
in `call'
        c:/programfiles/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpservlet/prochandler.rb:26:
in `do_GET'
        c:/programfiles/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpservlet/abstract.rb:35:in
`__send__'
        c:/programfiles/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpservlet/abstract.rb:35:in
`service'
        c:/programfiles/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpserver.rb:104:in
`service'

        c:/programfiles/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpserver.rb:65:in
`run'
        c:/programfiles/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:173:in
`start_thread
'
        c:/programfiles/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:162:in
`start'
        c:/programfiles/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:162:in
`start_thread
'
        c:/programfiles/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:95:in
`start'
        c:/programfiles/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:92:in `each'
        c:/programfiles/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:92:in
`start'
        c:/programfiles/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:23:in
`start'
        c:/programfiles/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:82:in
`start'
        c:/programfiles/ruby/bin/gem_server.bat:441
127.0.0.1 - - [19/Dec/2007:11:02:19 GMT Standard Time] "GET / HTTP/1.1"
500 318
-- 
Posted via http://www.ruby-forum.com/.