ed -

did you find a solution to this? i have seen the same Q in a couple of places.
it maybe related to some other test gem being installed. i have both
cruisecontrol and rpsec running...

/dc

On 27/05/07, Ed Brannin <edbrannin / gmail.com> wrote:
> Hello,
>
> I just installed ZenTest last night, but autotest isn't working:
>
> ed-brannins-computer:~/Movies/Screencasts/Peepcode/peepcode-004-testing-4-mov/code/journal_app
> ed$ autotest
> /opt/local/lib/ruby/vendor_ruby/1.8/rubygems.rb:382:in
> `latest_partials': undefined method `[]' for nil:NilClass
> (NoMethodError)
>         from /opt/local/lib/ruby/vendor_ruby/1.8/rubygems.rb:379:in `each'
>         from /opt/local/lib/ruby/vendor_ruby/1.8/rubygems.rb:379:in
> `latest_partials'
>         from /opt/local/lib/ruby/vendor_ruby/1.8/rubygems.rb:342:in
> `latest_load_paths'
>         from /opt/local/lib/ruby/vendor_ruby/1.8/rubygems.rb:341:in `each'
>         from /opt/local/lib/ruby/vendor_ruby/1.8/rubygems.rb:341:in
> `latest_load_paths'
>         from /opt/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/ZenTest-3.6.0/lib/autotest.rb:109:in
> `autodiscover'
>         from /opt/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/ZenTest-3.6.0/bin/autotest:36
>         from /opt/local/bin/autotest:16:in `load'
>         from /opt/local/bin/autotest:16
>
> This happens in several rails apps, so I don't think it's my fault.
> I'm running ZenTest v3.6.0 on Mac OS X 10.4.9, with ruby 1.8.5
> (2006-08-25) [i686-darwin8.8.1] installed by MacPorts.
>
> Any ideas?  Google didn't turn up anything on "latest_partials
> undefined method".
>
> Thanks,
>
> -Ed Brannin
> edbrannin / gmail.com
>
>


-- 
-------------------------------------------
      David "DC" Collier
mailto:dc / pikkle.com
      +81 (0)80 6521 9559
      skype: callto://d3ntaku
-------------------------------------------
      Pikkle 
      http://www.pikkle.com
-------------------------------------------