On Dec 1 2006, 11:52 am, Daniel Berger <djber... / gmail.com> wrote:
> Justin Bailey wrote:
> > On 12/1/06, Daniel Berger <djber... / gmail.com> wrote:
>
> >> Hi all,
>
> >> The Win32Utils Team is happy to announce the 0.2.0 release of the
> >>ruby-servicespackage.  This release addsservicesfor both Gems
> >> (gem_server) and FastRI (fastri_server).
>

Sorry to kidnap this thread, but I can't seem to be able to start a 
thread

Subject is: ruby-services

I have loaded the fastri service per instructions.


C:\Documents and Settings\Owner\..\fastri> fastrictl -i
FastRI service installed

C:\Documents and Settings\Owner\.>fastrictl -s
C:/ruby/bin/fastrictl.rb:fastrictl.rb:68:in `start': The pipe has been 
ended. (Win32::ServiceError)
  from C:/ruby/binfastri/fastrictl.rb:68

thereafter I get the following response:

C:\Documents and Settings\Owner>fastrictl -s
One moment, start pending
One moment, stopped
One moment, stopped
One moment, stopped
One moment, stopped
One moment, stopped
One moment, stopped
One moment, stopped
One moment, stopped
One moment, stopped
C:/ruby/bin/fastrictl.rb:75:in `sleep': Interrupt
        from C:/ruby/bin/fastrictl.rb:75

I did delete (-d) and re-installed (-i), I still get the looping 
responses when I attempt to start the service (-s)

fri works fine with fastri-server running.
Yes, before I tried to install (-i) and start (-s), I had shutdown the 
fastri-server by closing its window.

I have successfully install and ran the rubygems  service.

Would appreciate any assistance in resolving this problem.