Artur Merke wrote:

>Ryan Davis wrote:
>  
>
>>On Jan 16, 2007, at 7:56 PM, M. Edward (Ed) Borasky wrote:
>>
>>    
>>
>>>Parragh Szabolcs wrote:
>>>      
>>>
>>>>I even tried:
>>>>
>>>>$ wget http://rubyforge.org/frs/download.php/16451/rubygems-
>>>>update-0.9.1.gem
>>>>$ gem install rubygems-update-0.9.1.gem
>>>>Successfully installed rubygems-update, version 0.9.1
>>>>$ gem -v                              0.9.0
>>>>...
>>>>        
>>>>
>>>I got the same thing -- I think you have to run something else
>>>after you install the rubygems-update gem. I ended up downloading
>>>the tarball from RubyForge and installing it directly. That worked
>>>and I'm now on RubyGems 0.9.1.
>>>      
>>>
>>To be clear, because of rubygems poisoning indexing has been turned
>>off. Until gem indexing is back on, you must manually download and
>>install the gem updater. The basic steps are:
>>
>>% wget http://rubyforge.org/frs/download.php/16451/rubygems-
>>update-0.9.1.gem
>>% sudo gem install rubygems-update-0.9.1.gem
>>% sudo update_rubygems
>>% sudo gem pristine --all
>>    
>>
>
>it doesn't work with my installation:
>
>  
>
>>gem install c:\Downloads\rubygems-update-0.9.1.gem
>>    
>>
>...
>Successfully installed rubygems-update, version 0.9.1
>
>C:\ruby\lib\ruby\gems\1.8\gems\rubygems-update-0.9.1\bin>update_rubygems
>Error: Cannot find RubyGems Update Path!
>
>RubyGems has already been updated.
>The rubygems-update gem may now be uninstalled.
>E.g.    gem uninstall rubygems-update
>
>C:\ruby\lib\ruby\gems\1.8\gems\rubygems-update-0.9.1\bin>gem -v
>0.9.0
>
>here
>  
>
>>ruby -e "print $LOAD_PATH"
>>    
>>
>c:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8c:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/i386-msvcrtc:/ruby/
>lib/ruby/site_rubyc:/ruby/lib/ruby/1.8c:/ruby/lib/ruby/1.8/i386-mswin32.
>
>should I somehow extend the settings in $LOAD_PATH?
>
>Artur
>
>
>
>  
>
Get gem from http://rubyforge.org/frs/download.php/16451/rubygems-update-0.9.1.gem
gem install rubygems-update-0.9.1.gem
CLOSE COMMAND PROMPT, OPEN NEW ONE (to refresh path)
update_rubygems (now successfully updates rubygems to 0.9.1)

gem pristine --all currently errors for me

>gem pristine --all
Restoring gem(s) to pristine condition...
ERROR:  While executing gem ... (Zlib::BufError)
    buffer error


I assume it's a temporarily problem, will try last step later.