Hi all, this is the first time I'm posting to this list or all Ruby on
Rails lists, at all. If I'm wrong here please let me know where the
best place is to put my question.

I'm doing the authentication example in the new Agile Development with
Rails book. For whatever reason the user login page doesn't work. The
login.rhtml looks like this:

<!--
 ! Excerpted from "Agile Web Development with Rails, 2nd Ed."
 ! We make no guarantees that this code is fit for any purpose.
 ! Visit http://www.pragmaticprogrammer.com/titles/rails2 for more book
information.
-->
<div class="depot-form">
  <fieldset>
    <legend>Please Log In</legend>

    <% form_tag do %>
      <p>
        <label for="name">Name:</label>
        <%= text_field_tag :name, params[:name] %>
      </p>

      <p>
        <label for="password">Password:</label>
        <%= password_field_tag :password, params[:password] %>
      </p>

      <p>
        <%= submit_tag "Login" %>
      </p>
    <% end %>
  </fieldset>
</div>

But when trying to display this site there aren't any input fields.
Seems to me the "form_tag do" does produce any html code. My Firefox
browser simply shows the following page source.

<html>
<head>
  <title>Admin: login</title>
  <link href="/stylesheets/scaffold.css?1168898602" media="screen"
rel="Stylesheet" type="text/css" />
</head>
<body>

<p style="color: green"></p>

<!--
 ! Excerpted from "Agile Web Development with Rails, 2nd Ed."
 ! We make no guarantees that this code is fit for any purpose.
 ! Visit http://www.pragmaticprogrammer.com/titles/rails2 for more book
information.
-->
<div class="depot-form">
  <fieldset>
    <legend>Please Log In</legend>


  </fieldset>
</div>

</body>
</html>

Does anybody know what might be wrong with my application? Any hint is
very welcome. I'm in my first steps of using Ruby on Rails.

Thanks ahead,
Christian