On Sun, 2 Apr 2006 09:41:14 +0900, Indifferent <yascene / gmail.com>
wrote:

>If I am 936 million seconds old, how old am I? (no clue)
>
>Anyone care to clear it up for me?

Just start converting up:

seconds --> minutes --> hours --> days --> weeks --> years


936,000,000 seconds / 60 = 15,600,000 minutes

15,600,000 minutes / 60 = 260,000 hours
                                               
260,000 hours / 24 = 10,833.33 days
            
10,833.33 days / 7 = 1547.61 weeks

1547.61 weeks / 52 = 29.76 years


which equals:

936,000,000 / 60 / 60 /24 / 7 / 52 = 29.76


Or if you want to be a little bit more precise

936,000,000 / 60 / 60 /24 / 365.25 = 29.66