Hi,

I've finally managed to create a .gemspec and successfully build/install my 
first Rubygem (including prebuilt Win32 binaries - kudos to Jim Weirich for 
his help).

However I can't seem to get the unit tests to run; the are all located under 
tests/, and there's a master test suite in tests/ts_all.rb. All test files 
seems to be installed correctly, but when I either try to execute 'gem 
install <mylib> -t' or, after the installation, 'gem check <mylib> --test' 
the following error appears:

------------------------
D:\Data\ruby\rbelib>gem check rbelib --test
D:/Tools/Ruby1.8.2-14/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:26:in 
`require': No such file to load -- tests/ts_all.rb (
adError)
        from 
D:/Tools/Ruby1.8.2-14/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/validator.rb:128:in 
`unit_test'
        from 
D:/Tools/Ruby1.8.2-14/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/validator.rb:128:in 
`each'
        from 
D:/Tools/Ruby1.8.2-14/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/validator.rb:128:in 
`unit_test'
        from 
D:/Tools/Ruby1.8.2-14/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/gem_commands.rb:248:in 
`execute'
        from 
D:/Tools/Ruby1.8.2-14/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/command.rb:49:in 
`invoke'
        from 
D:/Tools/Ruby1.8.2-14/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/cmd_manager.rb:90:in 
`process_args'
        from 
D:/Tools/Ruby1.8.2-14/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/cmd_manager.rb:63:in 
`run'
        from 
D:/Tools/Ruby1.8.2-14/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/gem_runner.rb:9:in 
`run'
        from D:/Tools/Ruby1.8.2-14/bin/gem:11
-------------------------

Any helpers?

Johan