I just installed 0.9.0 (clean install, no existing database) and I'm getting
the following error when I run Instiki and try to access the home page -- it
looks like there is an extra slash in the path to the database (I'm running
Windows XP).

Curt

C:\rubypgms\Wiki>cd instiki

C:\rubypgms\Wiki\instiki>ruby instiki.rb
[2004-06-07 07:55:26] INFO  WEBrick 1.3.1
[2004-06-07 07:55:26] INFO  ruby 1.8.1 (2003-12-25) [i386-mswin32]
[2004-06-07 07:55:26] INFO  Your WEBrick server is now running on
http://localho
st:2500
[2004-06-07 07:55:26] INFO  WEBrick::HTTPServer#start: pid=1468
port=2500
[2004-06-07 07:55:51] INFO  Performing index
[2004-06-07 07:55:51] INFO    Parameters: {}
[2004-06-07 07:55:51] INFO    Cookies:
[2004-06-07 07:55:51] ERROR Errno::ENOENT: No such file or directory -
C:/rubypg
ms/Wiki/instiki/storage//2500

C:/rubypgms/Wiki/instiki/app/models/../../libraries/madeleine.rb:327:in
`mkdir'

C:/rubypgms/Wiki/instiki/app/models/../../libraries/madeleine.rb:327:in
`ensure_directory_exists'

C:/rubypgms/Wiki/instiki/app/models/../../libraries/madeleine.rb:322:in
`initialize'

C:/rubypgms/Wiki/instiki/app/models/../../libraries/madeleine.rb:43:in `
new'

C:/rubypgms/Wiki/instiki/app/models/../../libraries/madeleine.rb:43:in `
new'

C:/rubypgms/Wiki/instiki/app/models/../../libraries/madeleine/automatic.
rb:159:in `initialize'

C:/rubypgms/Wiki/instiki/app/models/../../libraries/madeleine_service.rb
:52:in `new'

C:/rubypgms/Wiki/instiki/app/models/../../libraries/madeleine_service.rb
:52:in `initialize'

C:/rubypgms/Wiki/instiki/app/models/../../libraries/madeleine_service.rb
:24:in `new'

C:/rubypgms/Wiki/instiki/app/models/../../libraries/madeleine_service.rb
:24:in `instance'
        C:/rubypgms/Wiki/instiki/app/controllers/wiki.rb:290:in `wiki'
        C:/rubypgms/Wiki/instiki/app/controllers/wiki.rb:10:in `index'

C:/rubypgms/Wiki/instiki/libraries/action_controller_servlet.rb:126:in `
send'

C:/rubypgms/Wiki/instiki/libraries/action_controller_servlet.rb:126:in `
perform_action'

C:/rubypgms/Wiki/instiki/libraries/action_controller_servlet.rb:32:in `d
o_GET'
        c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpservlet/abstract.rb:35:in
`__send__'
        c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpservlet/abstract.rb:35:in
`service'
        c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpserver.rb:92:in `service'
        c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpserver.rb:54:in `run'
        c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:150:in `start_thread'
        c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:144:in `start'
        c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:144:in `start_thread'
        c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:94:in `start'
        c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:89:in `each'
        c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:89:in `start'
        c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:79:in `start'
        c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:79:in `start'

C:/rubypgms/Wiki/instiki/libraries/web_controller_server.rb:79:in `start
_server'

C:/rubypgms/Wiki/instiki/libraries/web_controller_server.rb:22:in `initi
alize'
        instiki.rb:58:in `new'
        instiki.rb:58
127.0.0.1 - - [07/Jun/2004:07:55:51 Central Daylight Time] "GET /
HTTP/1.1" 500
346
- -> /