Hiroshi, Shugo, thanks for catching this!

I tested with all kinds of cases, such as only some files missing, all 
files missing, even the directory not yet existing, and all these worked.

But I did not check on a completely fresh checkout. I have now been able 
to reproduce the problem on a completely fresh checkout, and will 
investigate further.

Regards,   Martin.

On 2016/01/23 21:10, SHIBATA Hiroshi wrote:
> I reverted r53637.
>
> Please investigate and retry this.
>
> On Sat, Jan 23, 2016 at 8:57 PM,  <shugo / ruby-lang.org> wrote:
>> Issue #12007 has been updated by Shugo Maeda.
>>
>> Status changed from Closed to Open
>>
>> It seems that RubyCI was broken by this change.
>>
>> from http://rubyci.s3.amazonaws.com/tk2-243-31075/ruby-trunk/log/20160123T094902Z.fail.html.gz:
>>
>> ```
>> == make # 2016-01-23T18:51:51+09:00 (full)
>> ...(snip 380 lines)...
>> converter for from_UTF_8
>> done.  (0.06user 0.00system 0.03elapsed)
>> make[1]: Leaving directory `/home/chkbuild/build/20160123T094902Z/ruby'
>> generating transdb.h
>> transdb.h updated
>> compiling dln.c
>> compiling localeinit.c
>> creating verconf.h
>> verconf.h updated
>> compiling loadpath.c
>> /home/chkbuild/build/20160123T094902Z/ruby/tool/vpath.rb:18:in `initialize': No such file or directory @ rb_sysopen - enc/unicode/data/8.0.0/CompositionExclusions.txt (Errno::ENOENT)
>>          from /home/chkbuild/build/20160123T094902Z/ruby/tool/vpath.rb:18:in `open'
>>          from /home/chkbuild/build/20160123T094902Z/ruby/tool/vpath.rb:18:in `call'
>>          from /home/chkbuild/build/20160123T094902Z/ruby/tool/vpath.rb:18:in `search'
>>          from /home/chkbuild/build/20160123T094902Z/ruby/tool/vpath.rb:35:in `open'
>>          from ./template/unicode_norm_gen.tmpl:69:in `<main>'
>>          from /home/naruse/.rbenv/versions/2.2.3/lib/ruby/2.2.0/erb.rb:863:in `eval'
>>          from /home/naruse/.rbenv/versions/2.2.3/lib/ruby/2.2.0/erb.rb:863:in `result'
>>          from ./tool/generic_erb.rb:38:in `<main>'
>> make: *** [.unicode-tables.time] Error 1
>> exit 2
>> failed(make)
>> ```
>>
>>
>> ----------------------------------------
>> Bug #12007: Newly added Unicode data file doesn't get downloaded
>> https://bugs.ruby-lang.org/issues/12007#change-56543
>>
>> * Author: Martin Drst
>> * Status: Open
>> * Priority: Normal
>> * Assignee: Martin Drst
>> * ruby -v: ruby 2.4.0dev (2016-01-19 trunk 53589) [x86_64-cygwin]
>> * Backport: 2.0.0: UNKNOWN, 2.1: UNKNOWN, 2.2: UNKNOWN, 2.3: UNKNOWN
>> ----------------------------------------
>> I added a new Unicode data file that should be downloaded to enc/unicode/8.0.0 in revision 53590, but despite repeated 'make up; make install' commands, the file wasn't downloaded.
>>
>>
>>
>> --
>> https://bugs.ruby-lang.org/
>>
>> Unsubscribe: <mailto:ruby-core-request / ruby-lang.org?subject=unsubscribe>
>> <http://lists.ruby-lang.org/cgi-bin/mailman/options/ruby-core>
>
>
>

Unsubscribe: <mailto:ruby-core-request / ruby-lang.org?subject=unsubscribe>
<http://lists.ruby-lang.org/cgi-bin/mailman/options/ruby-core>