--20cf3071cf22e862e204db3d8eac
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1

Can you try this with trunk?
On Apr 22, 2013 5:38 PM, "vaharoni (Amit Aharoni)" <amit.sites / gmail.com>
wrote:

>
> Issue #8310 has been updated by vaharoni (Amit Aharoni).
>
>
> To clarify, after running resque-web, you have to wait 1-5 minutes for it
> to crash. Typically I click on "live-poll" at the bottom-left part of the
> webpage that opened, though that might be unnecessary.
> ----------------------------------------
> Bug #8310: resque-web crashes with segfault on Ruby 2.0.0-p0 only, Resque
> 1.24.1, Redis 2.6.12
> https://bugs.ruby-lang.org/issues/8310#change-38817
>
> Author: vaharoni (Amit Aharoni)
> Status: Open
> Priority: Normal
> Assignee:
> Category:
> Target version:
> ruby -v: ruby 2.0.0p0 (2013-02-24 revision 39474) [x86_64-darwin10.8.0]
> Backport: 1.9.3: UNKNOWN, 2.0.0: UNKNOWN
>
>
> To reproduce (assuming redis-server is running on your computer):
> $ rvm use 2.0@clean
> $ gem install resque
> $ gem install redis
> $ resque-web -F
>
> This works on 1.9.3.
>
> See crash reports and further details here:
> https://github.com/vaharoni/resque_test
>
> Issue also opened on Resque Github:
> https://github.com/resque/resque/issues/966
>
>
> --
> http://bugs.ruby-lang.org/
>
>

--20cf3071cf22e862e204db3d8eac
Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

<p dir="ltr">Can you try this with trunk?</p>
<div class="gmail_quote">On Apr 22, 2013 5:38 PM, &quot;vaharoni (Amit Aharoni)&quot; &lt;amit.sites / gmail.com&gt; wrote:<br type="attribution"><blockquote class="gmail_quote"tyle="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
<br>
Issue #8310 has been updated by vaharoni (Amit Aharoni).<br>
<br>
<br>
To clarify, after running resque-web, you have to wait 1-5 minutes for it to crash. Typically I click on &quot;live-poll&quot; at the bottom-left partf the webpage that opened, though that might be unnecessary.<br>
----------------------------------------<br>
Bug #8310: resque-web crashes with segfault on Ruby 2.0.0-p0 only, Resque 1.24.1, Redis 2.6.12<br>
<a href="https://bugs.ruby-lang.org/issues/8310#change-38817" target="_blank">https://bugs.ruby-lang.org/issues/8310#change-38817</a><br>
<br>
Author: vaharoni (Amit Aharoni)<br>
Status: Open<br>
Priority: Normal<br>
Assignee:<br>
Category:<br>
Target version:<br>
ruby -v: ruby 2.0.0p0 (2013-02-24 revision 39474) [x86_64-darwin10.8.0]<br>
Backport: 1.9.3: UNKNOWN, 2.0.0: UNKNOWN<br>
<br>
<br>
To reproduce (assuming redis-server is running on your computer):<br>
$ rvm use 2.0@clean<br>
$ gem install resque<br>
$ gem install redis<br>
$ resque-web -F<br>
<br>
This works on 1.9.3.<br>
<br>
See crash reports and further details here:<br>
<a href="https://github.com/vaharoni/resque_test" target="_blank">https://github.com/vaharoni/resque_test</a><br>
<br>
Issue also opened on Resque Github:<br>
<a href="https://github.com/resque/resque/issues/966" target="_blank">https://github.com/resque/resque/issues/966</a><br>
<br>
<br>
--<br>
<a href="http://bugs.ruby-lang.org/" target="_blank">http://bugs.ruby-lang.org/</a><br>
<br>
</blockquote></div>

--20cf3071cf22e862e204db3d8eac--