Issue #6573 has been reported by bkabrda (Bohuslav Kabrda).

----------------------------------------
Bug #6573: Webrick test failures
https://bugs.ruby-lang.org/issues/6573

Author: bkabrda (Bohuslav Kabrda)
Status: Open
Priority: Normal
Assignee: 
Category: 
Target version: 1.9.3
ruby -v: ruby 1.9.3p194 (2012-04-20 revision 35410) [x86_64-linux]


Hi,
I'm randomly getting test failures for WEBrick with Ruby 1.9.3. The problem seems to be that WEBrick hangs during some test suite executions (I think it may be improperly shut down after previous tests). These are the failures I'm getting (running Fedora 17 x86_64):


50) Failure:
test_cgi(TestWEBrickCGI) [/builddir/build/BUILD/ruby-1.9.3-p194/test/webrick/test_cgi.rb:34]:
webrick log start:
  [2012-06-11 10:06:35] INFO  WEBrick 1.3.1
  [2012-06-11 10:06:35] INFO  ruby 1.9.3 (2012-04-20) [x86_64-linux]
  [2012-06-11 10:06:35] INFO  WEBrick::HTTPServer#start: pid=15944 port=40082
  [2012-06-11 10:06:35] ERROR CGIHandler: /builddir/build/BUILD/ruby-1.9.3-p194/test/webrick/webrick.cgi exit with 127
  [2012-06-11 10:06:35] ERROR Premature end of script headers: /builddir/build/BUILD/ruby-1.9.3-p194/test/webrick/webrick.cgi
  
webrick log end.
<"/webrick.cgi"> expected but was
<"<!DOCTYPE HTML PUBLIC \"-//W3C//DTD HTML 4.0//EN\">\n<HTML>\n  <HEAD><TITLE>Internal Server Error</TITLE></HEAD>\n  <BODY>\n    <H1>Internal Server Error</H1>\n    Premature end of script headers: /builddir/build/BUILD/ruby-1.9.3-p194/test/webrick/webrick.cgi\n    <HR>\n    <ADDRESS>\n     WEBrick/1.3.1 (Ruby/1.9.3/2012-04-20) OpenSSL/1.0.1c at\n     127.0.0.1:40082\n    </ADDRESS>\n  </BODY>\n</HTML>\n">.
 51) Failure:
test_script_disclosure(WEBrick::TestFileHandler) [/builddir/build/BUILD/ruby-1.9.3-p194/test/webrick/test_filehandler.rb:265]:
webrick log start:
  [2012-06-11 10:06:49] INFO  WEBrick 1.3.1
  [2012-06-11 10:06:49] INFO  ruby 1.9.3 (2012-04-20) [x86_64-linux]
  [2012-06-11 10:06:49] INFO  WEBrick::HTTPServer#start: pid=15944 port=34515
  [2012-06-11 10:06:49] ERROR CGIHandler: /builddir/build/BUILD/ruby-1.9.3-p194/test/webrick/webrick.cgi exit with 127
  [2012-06-11 10:06:49] ERROR Premature end of script headers: /builddir/build/BUILD/ruby-1.9.3-p194/test/webrick/webrick.cgi
webrick log end.
<"200"> expected but was
<"500">.

Here is the full build log from Fedora's Koji: http://koji.fedoraproject.org/koji/getfile?taskID=4148723&name=build.log

Is anyone experiencing the same failures
Thanks!


-- 
http://bugs.ruby-lang.org/