Issue #6246 has been updated by hectormalot (Dennis de Reus).


I have a similar problem when creating a new rails (3.2.3) app. It segfaults on the bundle install step. I think this is related, so I won't create a new bugreport.

Ruby -v: ruby 1.9.3p125 (2012-02-16 revision 34643) [x86_64-darwin11.3.0]

I found this when I created a new rails (3.2.3) project. Ruby gave a segfault when running bundle install. The details are in this gist: https://gist.github.com/2330262. I'm not sure when the issue arises exactly, but I've also had trouble running the tests from active_admin using ruby 1.9.3-p125, going back to 1.9.2 didn't gave any segmentation faults.

I'm sorry for not giving a more detailed bugreport, but I'm not that well versed in ruby yet. I hope that other with the same problem can add to this report.

----------------------------------------
Bug #6246: 1.9.3-p125 intermittent segfault
https://bugs.ruby-lang.org/issues/6246#change-25705

Author: jshow (Jodi Showers)
Status: Open
Priority: Normal
Assignee: 
Category: 
Target version: 
ruby -v: ruby 1.9.3p125 (2012-02-16 revision 34643) [x86_64-linux]


I've seen this behavior in 1.9.3p0 and 1.9.3p125

Intermittently, a rails 3.2 rake task will break while compiling assets - about 1 in 10 runs will segfault. Our code is 10K's of lines of proprietary code. I am working on a simplified version you can use.

RAILS_ENV=new_staging bundle exec rake assets:precompile --trace

command: https://gist.github.com/2254457 (stacktrace and gem list)

backtrace : https://gist.github.com/2286260

Operating System : Debian Squeeze 6.0.4
Ruby installed through RVM 1.11.3




-- 
http://bugs.ruby-lang.org/