Thank you Nobu and Jeremy, I've used 1.9.3-p0 as base ruby so shouldn't be
that.

I'll try build 1.9.3 branch again tomorrow just to confirm.

Sorry for top posting. Sent from mobile.
On Feb 16, 2012 9:11 PM, "Nobuyoshi Nakada" <nobu / ruby-lang.org> wrote:

>
> Issue #6040 has been updated by Nobuyoshi Nakada.
>
> Category changed from core to build
> Assignee set to Yui NARUSE
>
> I've seen this failure when I made enc/trans/*.c with ruby 1.8, but
> nothing wrong when made with ruby 1.9 or later.
> Therefore, seems a bug in the conversion script.
>
> Or a packaging issue.
> ----------------------------------------
> Bug #6040: Transcoding test failure: Big5 to UTF8 not defined (MinGW)
> https://bugs.ruby-lang.org/issues/6040
>
> Author: Luis Lavena
> Status: Open
> Priority: Normal
> Assignee: Yui NARUSE
> Category: build
> Target version: 1.9.3
> ruby -v: ruby 1.9.3p125 (2012-02-16) [i386-mingw32]
>
>
> Hello,
>
> While testing 1.9.3-p125 (released), discovered this bug which was not
> present in previous builds:
>
> <pre>
> 100) Error:
> test_Big5(TestTranscode):
> Encoding::UndefinedConversionError: "\xA1@" from Big5 to UTF-8
>
>  C:/Users/Luis/Projects/oss/oneclick/rubyinstaller/sandbox/ruby_1_9/test/ruby/test_transcode.rb:54:in
> `encode'
>
>  C:/Users/Luis/Projects/oss/oneclick/rubyinstaller/sandbox/ruby_1_9/test/ruby/test_transcode.rb:54:in
> `check_both_ways'
>
>  C:/Users/Luis/Projects/oss/oneclick/rubyinstaller/sandbox/ruby_1_9/test/ruby/test_transcode.rb:1788:in
> `test_Big5'
> </pre>
>
> I can't reproduce this when run in isolation (make test-all
> TESTS="ruby/test_transcode.rb")
>
> Perhaps this is a fluke?
>
> Thank you
>
>
>
> --
> http://bugs.ruby-lang.org/
>
>