Issue #3607 has been updated by Jon Forums.


@Roger: I still see the failure listed below after building 28759 this morning

C:\Users\Jon\Documents\RubyDev>ruby --version
ruby 1.9.3dev (2010-07-26 trunk 28759) [i386-mingw32]


@Nobu: I don't think an old rubygems in site_ruby is at fault for the error I'm seeing.  Our "edge" build recipes check out a fresh rubygems into site_ruby via "git checkout master && git pull".  What else would you like me to try? Should I open a new bug report?


*** ERROR MESSAGE ***
C:\Users\Jon\Documents\RubyDev>gem list
C:/ruby19trunk/lib/ruby/site_ruby/1.9.1/rubygems/source_index.rb:68:in `installed_spec_directories': undefined method `path' for Gem:Module (NoMethodError)
        from C:/ruby19trunk/lib/ruby/site_ruby/1.9.1/rubygems/source_index.rb:58:in `from_installed_gems'
        from C:/ruby19trunk/lib/ruby/site_ruby/1.9.1/rubygems.rb:883:in `source_index'
        from C:/ruby19trunk/lib/ruby/site_ruby/1.9.1/rubygems/gem_path_searcher.rb:81:in `init_gemspecs'
        from C:/ruby19trunk/lib/ruby/site_ruby/1.9.1/rubygems/gem_path_searcher.rb:13:in `initialize'
        from C:/ruby19trunk/lib/ruby/site_ruby/1.9.1/rubygems.rb:841:in `new'
        from C:/ruby19trunk/lib/ruby/site_ruby/1.9.1/rubygems.rb:841:in `block in searcher'
        from <internal:prelude>:10:in `synchronize'
        from C:/ruby19trunk/lib/ruby/site_ruby/1.9.1/rubygems.rb:840:in `searcher'
        from C:/ruby19trunk/lib/ruby/site_ruby/1.9.1/rubygems.rb:479:in `find_files'
        from C:/ruby19trunk/lib/ruby/site_ruby/1.9.1/rubygems.rb:983:in `load_plugins'
        from C:/ruby19trunk/lib/ruby/site_ruby/1.9.1/rubygems.rb:1139:in `<top (required)>'
        from <internal:lib/rubygems/custom_require>:29:in `require'
        from <internal:lib/rubygems/custom_require>:29:in `require'
        from C:/ruby19trunk/bin/gem:8:in `<main>'
----------------------------------------
http://redmine.ruby-lang.org/issues/show/3607

----------------------------------------
http://redmine.ruby-lang.org