Please disregard this, I didn't read the original very well. Sorry.

JD

Ž˘here is no try


> -----Original Message-----
> From: Jim Deville [mailto:jdeville / microsoft.com]
> Sent: Tuesday, June 09, 2009 11:04 AM
> To: ruby-core / ruby-lang.org
> Subject: [ruby-core:23773] Re: [Bug #1595] rake unusable on windows install
>
> Have you checked the cmd file? It might be pointing to an exact location
> instead of using special batch variables.
>
> JD
>
> Ž˘here is no try
>
>
> > -----Original Message-----
> > From: Robert Gonzalez [mailto:redmine / ruby-lang.org]
> > Sent: Tuesday, June 09, 2009 9:59 AM
> > To: ruby-core / ruby-lang.org
> > Subject: [ruby-core:23770] [Bug #1595] rake unusable on windows
> > install
> >
> > Bug #1595: rake unusable on windows install
> > http://redmine.ruby-lang.org/issues/show/1595
> >
> > Author: Robert Gonzalez
> > Status: Open, Priority: Urgent
> > Category: ext
> > ruby -v: 1.8.7
> >
> > Tried to run a rake command to setup RedMine.  Got the following:
> >
> > C:\Program Files\RedMine\redmine-0.8.4>rake db:migrate
> > RAILS_ENV="production"
> > rake db:migrate RAILS_ENV="production"
> > C:/Program Files/Ruby/bin/rake:19:in `load': no such file to load --
> > "C:/Program Files/Ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.7/bin/rake"
> > (LoadError)
> >         from C:/Program Files/Ruby/bin/rake:19
> >
> > C:\Program Files\RedMine\redmine-0.8.4>
> >
> >
> > No matter what I do with rake, I get the same error.
> >
> > I looked at the .bat file, the actual rake script, on the web, etc.  I
> > cant figure out where this error is coming from.  That file exists, so
> > I dont know why its getting a load error.
> >
> >
> > ----------------------------------------
> > http://redmine.ruby-lang.org
> >