With my application running for a long time under heavy load, I've 
encountered a few new errors when using Webrick:

   /usr/lib/ruby/1.8/webrick/httprequest.rb:307: [BUG] rb_sys_fail() - 
errno == 0
   ruby 1.8.1 (2003-12-25) [i386-linux]

and

   [2003-12-30 18:52:47] ERROR Errno::ESPIPE: Illegal seek
         /usr/lib/ruby/1.8/webrick/httprequest.rb:307:in `gets'
         /usr/lib/ruby/1.8/webrick/httprequest.rb:307:in `__send__'
         /usr/lib/ruby/1.8/webrick/httprequest.rb:307:in `_read_data'
         /usr/lib/ruby/1.8/webrick/httprequest.rb:306:in `timeout'
         /usr/lib/ruby/1.8/timeout.rb:55:in `timeout'
         /usr/lib/ruby/1.8/webrick/httprequest.rb:306:in `_read_data'
         /usr/lib/ruby/1.8/webrick/httprequest.rb:317:in `read_line'
         /usr/lib/ruby/1.8/webrick/httprequest.rb:207:in 
`read_request_line'
         /usr/lib/ruby/1.8/webrick/httprequest.rb:80:in `parse'
         /usr/lib/ruby/1.8/webrick/httpserver.rb:46:in `run'
         /usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/se/server/hijacker.rb:21:in 
`start_thread'
         /usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/se/server/hijacker.rb:15:in `start'
         /usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/se/server/hijacker.rb:15:in 
`start_thread'
         /usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/se/server/hijacker.rb:60:in `start'
         /usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/se/server/hijacker.rb:55:in `each'
         /usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/se/server/hijacker.rb:55:in `start'
         /usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/se/server/hijacker.rb:45:in `start'
         /usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/se/server/hijacker.rb:45:in `start'
         /usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/se/server/hijacker.rb:135:in `start'
         /usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/se/server/hijacker/runner.rb:23:in 
`on_start'
         /usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/se/server/baserunner.rb:112:in 
`start'
         /usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/se/server/baserunner.rb:74:in `send'
         /usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/se/server/baserunner.rb:74:in `run'
         /etc/init.d/hijacker:12

and

   [2003-12-30 21:23:15] ERROR HTTPRequest#fixup: 
WEBrick::HTTPStatus::RequestTimeout occured.

Needless to say, the [BUG] is the most concerning to me, but it looks 
like they might all be related. I'm going to look in to it, but any 
ideas and/or fixes would be most appreciated.

Thanks,


Nathaniel

<:((><